فروش انواع عسل و عسل درمانی برای معده در گرگان

فروش محصولات طبیعی زنبور عسل از جمه ژله رویال و گرده گل و انواع عسل با عطر و طعم و کیفیت عالی و عسل درمانی برای معده در گرگان و کل استان گلستان @dr_zanboor آدرس پیج اینستاگرام

فروش انواع عسل و عسل درمانی برای معده در گرگان

فروش محصولات طبیعی زنبور عسل از جمه ژله رویال و گرده گل و انواع عسل با عطر و طعم و کیفیت عالی و عسل درمانی برای معده در گرگان و کل استان گلستان @dr_zanboor آدرس پیج اینستاگرام

خرید و فروش انواع عسل - عسل نمدار - عسل بهارنارنج - عسل گون - عسل آویشن - عسل آفتابگردان - عسل جنگلی - عسل چندگیاه - عسل کوهی - عسل نمدار - عسل با موم و عسل درمانی برای معده در گرگان
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران

۱۶ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

عسل یک ترکیب باور نکردنی است که می تواند برای پوست شما معجزه کند!


عسل یک ماده طبیعی و مفید برای پوست

 

در فکر این هستید که چه چیزی ما را مجبور می کند تا به شدت بر فواید این مایع طلایی خوشمزه بر روی پوست شما تأکید کنیم. برای آگاهی بیشتر ، روی ادامه مطلب کلیک کنید...

امروز صبحانه چی خوردی؟ مربا روی نان تست؟ گوجه فرنگی کبابی با سرخ کردن شما؟ شاید آب میوه یا قهوه؟

این وسوسه کننده است که فکر کنیم زنبورها فقط عسل به ما می دهند، اما در واقع آنها پشت سر بسیاری از غذاهایی که می خوریم هستند ، از جمله بیشتر میوه ها و سبزیجا..

زنبورها برای اقتصاد ما بسیار مهم هستند.

گرده گل سرشار از پروتئین ها، اسید آمینه های آزاد و ویتامین ها می باشدگرده‌ی گل غذایی کامل است و عناصر بسیاری دارد که محصولات حیوانی دیگر ندارند.
از هر منبع حیوانی دیگری پروتئین بیشتری دارد. اسید آمینوهای بیشتری نسبت گوشت گوساله، تخم مرغ یا پنیر با وزن مساوی دارد. حدود نیمی از پروتئین گرده گل به شکل آمینو اسیدهای آزاد است که آماده استفاده مستقیم توسط بدن هستند. لازم است بدانید که برای جمع آوری حدود یک قاشق چای خوری گرده گل ، یک زنبور عسل به مدت روزانه هشت ساعت در طول یک ماه کار زحمت می کشد.

 

 

 

گرده گل بیش از دو میلیون دانه گرده گل دارد و یک قاشق چای خوری آن حاوی بیش از دو میلیارد و نیم دانه گرده گل است.
دکتر گبریِل کوزِنس دکترای دارو، گرده گل را در لیست ۲۲ خوراکی انرژی زای خود قرار داده است. گرده گل می تواند بعنوان دارو برای دامنه بزرگی از شرایط و ناراحتی ها از سلامتی پروستات گرفته تا ناراحتی های پوستی استفاده شود و میتواند به اصلاح برخی اختلالات تغذیه ای خاص در بدن کمک کند.

زنبورهای عسل جزو پروازهای شگفت انگیز هستند. آنها با سرعتی در حدود 25 کیلومتر در ساعت پرواز می کنند و بال های خود را 200 بار در ثانیه می زنند!

هر زنبور دارای 170 گیرنده بو است ، به این معنی که آنها یک حس بویایی جدی دارند! آنها از این روش برای برقراری ارتباط در داخل کندو و تشخیص انواع مختلف گل هنگام جستجوی غذا استفاده می کنند.

1. به هضم غذا کمک می کند

پربیوتیک بودن عسل باعث رشد باکتری های مفید یا "خوب" در دستگاه گوارش می شود. هنگامی که شیر هر روز با چند قطره عسل مصرف می شود ، به بازسازی فلور باکتریایی سالم مورد نیاز برای یک سیستم گوارشی خوب کمک می کند. بنابراین ، مصرف منظم با از بین بردن نفخ ، یبوست و گرفتگی ، به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

2. تقویت کننده استقامت

از جمله فواید شیر سرد و عسل می توان به بهبود استقامت آن اشاره کرد. هنگامی که یک لیوان نوشیدنی صبح مصرف می شود ، کربوهیدرات ، پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری مورد نیاز برای شروع مجدد روز دریافت می کنید. عسل همچنین باعث بهبود میزان متابولیسم و ​​در نتیجه سرعت بخشیدن به فرایند بدن می شود و تمام انرژی مورد نیاز برای فعالیت در طول روز را به شما می دهد.

3. بی خوابی را برطرف می کند

مصرف شیر و عسل از دیرباز به عنوان درمانی برای بی خوابی و مشکل در خواب استفاده می شده است. اگرچه هر دو در ارتقاء خواب خوب هستند ، اما در کنار هم تأثیر آنها تشدید می شود. مصرف عسل باعث ترشح انسولین در مغز همراه با ترشح ترکیبی به نام تریپتوفان می شود. تریپتوفان در نهایت به سروتونین تبدیل می شود ، یک انتقال دهنده عصبی که احساس سلامتی را افزایش می دهد. سروتونین در نهایت به ملاتونین تبدیل می شود که مسئول خوابیدن است.

4. سلامت استخوان را تقویت می کند

شیر سرشار از کلسیم لازم برای استخوان است. با این حال ، دریافت کلسیم به تنهایی برای جذب آن در استخوان ها کافی نیست. مشخص شده است که عسل و آنزیم های آن در انتقال مواد مغذی در بدن موثر هستند. این باعث جذب کلسیم توسط بدن می شود که نوشیدن شیر را بسیار مثرتر می کند. سطح سالم کلسیم برای استخوان ها و دندان ها مفید است. این به ویژه برای افراد با افزایش سن مفید است و استخوان های آنها شروع به از دست دادن تراکم و قدرت می کنند.

یک لیوان آب گرم مخلوط با چند قطره عسل با معده خالی بهترین راه برای شروع روز شماست. برای مزایای بیشتر می توانید مقداری آب لیمو اضافه کنید. این نوشیدنی متابولیسم شما را افزایش داده و همچنین به طور موثر چربی های اضافی را دفع می کند.

برای یک زنبوردار و یا کسی که با کار زنبورداری از نزدیک آشنا بوده است، قطعا پاسخ به این سوال که عسل چگونه تولید می شود و آیا عسل مدفوع زنبور عسل است یا خیر بسیار ساده است.

 

جواب به این سوال همانقدر ساده است که بگویم آیا شیر، ادرار گاو یا گوسفند است! قطعا هیچ موجودی حاضر نیست که مدفوع خود را با این همه زحمت ذخیره سازی کند.

اولین نکته‌ای که باید بدانیم این است که عسل نه مدفوع زنبور عسل است و نه بذاق دهان زنبور. بلکه غذایی است که زنبور آن را در فصل‌های گرم سال، از شهد گل‌ها و گیاهان حاصل می‌کند تا در فصل‌های سرد سال از آن تغذیه کند.

کار زنبوردار این است که با کوچ دادن زنبور به جاهای مختلف، کاری کند که زنبور، مقدار عسل بیشتری تولید کند تا ما هم بتوانیم از آن استفاده کنیم.

آیا زنبور عسل هم مدفوع دارد؟

بله قطعا، زنبور هم دارای یک سیستم گوارش است که از عسل و گرده گل برای زنده ماندن تغدیه می‌کند و مانند هر موجود دیگری که داری سیستم گوارش است مدفوع هم دارد. اما این مدفوع کاملا با عسل متفاوت استضمن اینکه زنبور عسل به هیچ وجه مدفوع خود را داخل کندو نمی‌ریزد چرا که می‌توان گفت زنبور عسل یکی از پاکیزه ترین موجوادت جهان است که نسبت به هر گونه آلودگی حتی ذرات گرد و غبار نیز حساس است.

زنبور عسل مدفوع خود را در پروازهایی که به بیرون دارد در بیرون از کندو تخلیه می‌کند. حتی گاهی در فصل‌های سرد که دمای هواز زیر ۱۰ درجه است و زنبور قادر به بیرون رفتن و پرواز نیست. ممکن است دو تا سه هفته و یا حتی بیشتر مدفوع خود را نگه دارد تا زمانی که شرایط مساعد برای پرواز به بیرون پیش بیاید و آنگاه مدفوع خود را خارج می‌کند.

 

البته گاهی پیش می‌آید که زنبور به خاطر برخی از بیماری‌ها و یا اختلال در سیستم گوارش خود در داخل کندو مدفوع کند، که آن هم به سرعت از داخل کندو خارج می‌شود اما در حالت عادی زنبور این کار را انجام نمی‌دهد.

 

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا نوشیدن لیمو و عسل در آب داغ یا چای بسیار شاداب کننده و آرامش بخش است؟

 

لیمو و عسل دو محصول مشابه گچ و پنیر هستند ، اما وقتی به نسبت مناسب مخلوط شوند فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارند.

 

آب لیمو و عسل مانند اکسیر سالم ، نیروگاه مواد مغذی است. چندین مطالعه ادعا کرده اند که این نوشیدنی به سوزاندن چربی کمک می کند ، آکنه را پاک کرده و سموم را از بدن دفع می کند.

 

عسل انبار آنتی اکسیدان ها - فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی ، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.

 

لیمو ، غنی از ویتامین C و سایر مواد مغذی ضروری در تقویت ایمنی ، سم زدایی ، زمان تخلیه معده را به تأخیر می اندازد و سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.

 

بیایید فواید آب لیمو و عسل را بررسی کنیم:

نوشیدنی سم زدا

آب لیمو و عسل به عنوان یک نوشیدنی سم زدایی طبیعی عمل می کند و ضمن سم زدایی بدن ، انرژی فوری را برای شما فراهم می کند. آن را با آب ولرم با معده خالی بنوشید. اطمینان حاصل کنید که عسل خالص یا ارگانیک است.

 

تقویت کننده انرژی

این نوشیدنی یک تقویت کننده طبیعی انرژی است که منبع سریع انرژی را در طول تمرین یا رژیم ورزشی برای شما فراهم می کند. این به تثبیت سطح انرژی پس از تمرینات شدید کمک می کند.

جهت ثبت سفارش و تماس با ما از دو شماره زیر استفاده کنید:

09351713265  - 09054147074

 

  09054147074

  09054147074

 dr_zanboor

قندهای عسل با شیرینی فراوانی که دارند به دندانها هیچ صدمه نزده بلکه میتواند انها را سفید و لثه ها را محم سازد. پروفسور واکسور گستوف عقیده دارد چنانچه شکر مدتی در دهان بماند به وسیله باکتری تجزیه شده و موجب ایجاد اسید لاکتیک در دهان مینماید که برای دندانها مضر است. ولی عسل بر خلاف شکر چون دارای یک نوع انتی بیوتیک طبیعی است هیچ گونه اسیدی در دهان تولید نکرده و دندانها را ضد عفونی مینماید. به همین جهت مصرف ان برای دندان ها )مخصوصا اطفال( نه تنها هیچ ضرری نداشته بلکه مفید نیز میباشد.

مک لدان پزوهشگر امریکایی معتقد است که چای حاوی فلورین بوده و داروی موثر جلوگیری از فساد دندان میباشد.مشروط بر اینکه با عسل نوشیده شود. اگر چای با قند یا شکر نوشیده شود این خاصیت از بین میرود. به همین دلیل است که اکثر دانشمندان روسی از جمله راف شیرین کردن چای با عسل را به جای قند توصیه میکند .

فیلیپس محقق امریکایی معتقد است که دادن یک قاشق چای خوری عسل به کودکان در شیشه انها مانع پوسیدگی دندانهای انها میشود.

جهت محکم نمودن لثه ها عسل را با سرکه انگور مخلوط کرده و بر لثه ها می مالند و ماساز میدهند. تکرار این عمل چند بار در روز چرک لثه ها را زایل و گوشت به مرور ترمیم میابد.

 

احتمال درمان کرونا با عسل

به نقل از خبرگزاری ایسنا یک متخصص طب سنتی درباره خواص شگفت‌انگیز عسل، گفت: به احتمال زیاد مصرف عسل و دیگر محصولات زنبور عسل مانند ژل رویال می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به کرونا، کاهش علائم و تسریع درمان این بیماری کمک‌کننده باشد، البته چنین ادعایی نیاز به مطالعات بالینی و اثبات دارد، ولی مصرف عسل قطعاً برای این بیماران، مضر نخواهدبود.

نعمت‌اله مرادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به احتمال زیاد مصرف عسل و دیگر محصولات زنبور عسل می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا کمک‌کننده باشد.

وی عنوان کرد: با توجه به آثار ضدویروس، ضدباکتری و ضدقارچی ثابت شده عسل، مصرف آن در حد معقول و با رعایت اعتدال، می‌تواند بسیار مناسب باشد.

مرادی ادامه داد: بسیاری از مردم بر اساس عادت اشتباهی که دارند صبح به صورت ناشتا آب می‌نوشند؛ چراکه به آن‌ها القا شده که این کار، سبب شستشوی کلیه‌ها خواهد شد و یا برای درمان یبوست مفید است؛ درحالی‌که این کار درست نیست و افراد می‌توانند به جای مصرف آب به صورت ناشتا، که برای کبد، معده و مفاصل زیان‌آور است، صبح‌ها از شربت عسل، یا درصورت تمایل از شربت آبلیمو و عسل استفاده‌کنند. البته باید توجه‌داشت که این شربت نباید زیاد از حد شیرین باشد و همچنین استفاده مکرر آن نیز توصیه نمی‌شود.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: عسل با توجه به خواصی که دارد، می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت‌کند؛ بنابراین مصرف آن در پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ها از جمله بیماری‌های ویروسی که در فصل پاییز بیشتر با آن‌ها مواجه هستیم، مانند انواع سرماخوردگی، آنفلوانزا و... مفید است.

وی تصریح‌کرد: یکی از بهترین کارهایی که مردم هنگام سرماخوردگی و آنفلوانزا انجام‌می‌دهند استفاده از شربت عسل است.

مرادی گفت: عسل منبع بسیار خوبی از ریزمغذی‌ها، ویتامین‌های گروه ب، ویتامین ث. و آنتی‌اکسیدان است که برای تقویت عمومی بدن بسیار مفید هستند.

این متخصص طب سنتی افزود: به احتمال زیاد مصرف عسل و دیگر محصولات زنبور عسل مانند ژل رویال می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به کرونا، کاهش علائم و تسریع درمان این بیماری کمک‌کننده باشد، البته چنین ادعایی نیاز به مطالعات بالینی و اثبات دارد، ولی مصرف عسل قطعاً برای این بیماران، مضر نخواهدبود.

وی تصرح کرد: عسل در طب ایرانی جزو غذاهای لطیف محسوب می‌شود؛ یعنی پس‌از هضم، مقدار زیادی از آن باقی‌نمی‌ماند به همین دلیل می‌تواند برای افرادی که به دلیل مشکلات گوارشی مانند نفخ، ترش‌کردن و سنگینی معده، نمی‌توانند غذاهای سنگین مصرف کنند مناسب باشد؛ زیرا علاوه‌بر زودهضم بودن، انرژی خوبی برای بدن فراهم‌می‌کند و از ریزمغذی‌های فراوانی هم برخوردار است که برای بدن ضروری هستند.

مرادی ادامه داد:  از عسل می‌توان برای درمان‌های موضعی مانند رفع برخی جوش‌ها و بثورات پوستی، ماساژهای زیبایی و پانسمان زخم‌ها نیز استفاده‌کرد. به عنوان مثال به طور معمول برای پانسمان جای حجامت از عسل استفاده‌می‌شود که به بهبود هرچه‌زودتر زخم‌ها کمک‌می‌کند.

این متخصص طب سنتی تأکید کرد: عسل می‌تواند در درمان بیماری‌هایی مانند ام‌اس، مشکلات کبدی، فراموشی و آلزایمر نیز مؤثر باشد.

به لطف نمونه های حفظ شده از موم زنبور عسل ، ما می دانیم که انسان و زنبورها بیش از 9000 سال است که به نوعی در حال تعامل هستند - اما تا سال 2003 ، قدیمی ترین نمونه های عسل جمع آوری شده و حفظ شده حدود 3000 سال قدمت دارند ، از داخل اهرام مصر باستان. در سال 2003 ، باستان شناسان نمونه عسل کشور گرجستان را کشف کردند که قدمت آن به 4700 تا 5500 سال قبل باز می گردد.

با توجه به اینکه این اکتشافات آثار مهم هستند ، هیچ کس نمی تواند این نمونه ها را روی نان تست پخش کند - اما شگفت انگیز است که فکر کنیم حشرات کوچک یکی از معدود غذاهایی را تولید می کنند که می تواند هزاران سال بدون تخریب دوام بیاورد.

 

عسل بهارنارنج

دانشمندان دانشگاه بریستول کشف کرده اند که زنبورها می توانند از "رد پای بد بو" خود برای تشخیص بین بوی خود ، بوی خویشاوند و بوی غریبه استفاده کنند. این بدان معناست که آنها می توانند موفقیت خود را در یافتن غذا بهبود بخشند و از گلهایی که قبلاً بازدید شده است دوری کنند.

عسل 3000 ساله ، از مقبره فراعنه ، هنوز قابل خوردن است. چگونه می توان یک غذا را هزاران سال بدون خراب شدن دوام آورد؟

قدیمی ترین غذایی که تا به حال خورده اید چیست؟ اگر به یخچال و کمدهای خود نگاه کنید ، چه غذایی بیشتر از همه در آنجا بوده است؟ آیا هنوز هم خوردن را بی خطر می دانید؟

اول اینکه عسل از کجا می آید؟ چگونه ساخته می شود؟

عسل توسط زنبورها ساخته می شود و با شهد شیرینی که توسط گل تولید می شود شروع می شود. گلها شهد ، مایع غنی از قند ، تولید می کنند تا حشرات را به دیدن خود جذب کنند. در حالی که حشرات حریصانه این شهد شیرین را می چسبانند ، تکه های گرده را جمع می کنند ، گرد و غبار ریز که حاوی مواد ژنتیکی گیاه است. هنگامی که حشره به سمت گل بعدی حرکت می کند ، مقداری از گرده گلهای قبلی رسوب می کند.

در کندو ، زنبورهای کارگر بارها شهد را مکیده و به قسمت عسلدان می برند و رطوبت عسل را کاهش می دهند. آنها همچنین آن را با آنزیم های گوارشی خود که قند ، نشاسته و پروتئین موجود در شهد را تجزیه می کنند مخلوط کرده و اسیدی تر می کنند.

هنگامی که شهد غلیظ شد و این فرایند را طی کرد ، زنبورها آن را در لانه زنبوری قرار می دهند. سپس زنبورها عسل زخیره شده را پلمپ می کنند.

سه دلیل برای خراب شدن عسل وجود دارد: اسیدیته ، نسبت قند به آب و خواص ضد میکروبی آن.

 

اسید: با وجود رنگ روشن و شاد ، اما خانه مطلوبی برای باکتری ها نیست. عکس توسط الکس کندریتیف.

اسیدیته

اول ، اجازه دهید در مورد اسیدیته صحبت کنیم. اکثر باکتری ها ترجیح می دهند در شرایط خنثی رشد کنند ، نه اسیدی و نه پایه. در شرایط اسیدی ، بسیاری از پروتئین های اساسی که ماشین های مولکولی داخل سلول ها را تشکیل می دهند ، تجزیه می شوند.

آنزیم هایی که زنبورها برای تجزیه قند موجود در عسل استفاده می کنند باعث اسیدی تر شدن آن می شود و برای رشد باکتری ها جذابیت کمتری دارد.

محتوای قند

دوم ، عسل مقدار زیادی قند دارد - اما آب بسیار کمی دارد ، به لطف کار زنبورها برای تبخیر بیشتر آن برای غلیظ شدن شهد. در واقع ، عسل آنقدر قند دارد که رطوبت سنج است - یعنی می تواند آب را از هوا جذب کند!

به جعبه جوش شیرین فکر کنید که احتمالاً جایی در خانه شما ، شاید در پشت یخچال شما باشد. آیا تا به حال متوجه شده اید که چگونه پودر پس از مدتی متراکم می شود؟ این به این دلیل است که پودر آب را از هوا جذب می کند ، به ویژه در شرایط مرطوب.

عسل هم به همین شکل است. عسل به طور معمول حدود 18 درصد آب دارد که برای رشد بیشتر باکتری ها کافی نیست. آنها در بیابانی گرفتار شده اند! تنها در صورت افزودن آب بیشتر ، مانند عسل در معرض رطوبت ، در نهایت می توان باکتری ها را رشد کرد. هنگامی که میزان آب به بیش از 25 rises افزایش می یابد ، ممکن است باکتری ها رشد کنند - به همین دلیل مهم است که یک ظرف عسل را بسته نگه دارید.

ترکیبات ضد میکروبی

سوم ، چند مولکول در عسل وجود دارد که با باکتری ها مبارزه می کنند.

اولین مورد پراکسید هیدروژن است که به عنوان محصول برخی از آنزیم های مورد استفاده زنبورها برای هضم قندهای پیچیده تولید می شود. پراکسید هیدروژن دیواره سلولی باکتری ها را تجزیه می کند.

اما برخی از انواع عسل همچنین دارای ترکیبات ضد میکروبی دیگری مانند دفنسین -1 ، آنتی بیوتیکی است که زنبورها به عنوان بخشی از سیستم ایمنی خود تولید می کنند. هزاران سال است که عسل برای درمان زخم ها به عنوان یک ضد عفونی کننده استفاده می شود ، اما اکنون محققان به دنبال عسل به عنوان منبع بالقوه آنتی بیوتیک های جدید هستند.

برای دیدن مطالب بیشتر لطفا ما رو در اینستاگرام دنبال کنید

 

آدرس پیج :  Dr_zanboor 

 

لیمو و عسل دو ماده هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. جای تعجب نیست که این باور عمومی وجود دارد که ترکیب آنها با یک نوشیدنی می تواند سلامت شما را بهبود بخشد.

 

فواید عسل برای سلامتی

هزاران سال است که عسل به عنوان شیرین کننده و دارو استفاده می شود. این یک مایع پیچیده است که ممکن است تا 181 جزء مانند ویتامین ها ، مواد معدنی ، اسیدهای آمینه ، آنتی اکسیدان ها و موارد دیگر داشته باشد.

در یک مطالعه متفاوت ، مشخص شد که عسل در کاهش دفعات سرفه کودکان کمی بهتر از داروی سرفه دیفن هیدرامین است.

لیمو و عسل دو محصول مشابه گچ و پنیر هستند ، اما وقتی به نسبت مناسب مخلوط شوند فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارند.

شربت آبلیمو و عسل